Műszaki termékek gyártása

A műszaki termékek gyártása a cég életének korai szakaszában kezdődött és folyamatos fejlődésen ment keresztül. Napjainkra a megrendelések és a vevői megkeresések alapján a kicsi és a közepes méretű termékek gyártására specializálódtunk.

A  műszaki termékek divízió - ahol műszaki alkatrészeket gyártunk, autó-, elektromos- és gépipari felhasználásra - egy 380 m2-es gyártócsarnokban, jelenleg 30 korszerű fröccsöntőgéppel rendelkezik, melyek 50 t-tól 500 t-ig terjedő záróerő tartománnyal bírnak. Gépeink átlagéletkora 5 év, ezen belül a gépek 75%-a 5 évesnél fiatalabb.

A magas műszaki követelmények kielégítése érdekében rendelkezünk minden kisegítő berendezéssel, valamint több fröccsöntőgépbe integrált szervomotoros ENGEL robottal, mely fel van szerelve utólagos műveletekhez engusz levágóval és lefúró berendezéssel. Ezáltal egyes termékeknél a darab kivételén és rendezett lerakásán túl további műveletek is automatizálva lettek.

Megrendelőink igényei szerint a kért műanyag termék tervezését, gyártószerszám legyártását és karbantartását is vállalni tudjuk. Vevőink bármilyen színigényét ki tudjuk elégíteni a RAL vagy a Pantone színskála alapján.

Termékeink minősége, ezáltal vevőink megelégedettsége a legfontosabb számunkra. Ennek érdekében alakítottuk ki számítógépes vállalatirányítási és minőségirányítái rendszerünket.